Wie is Laurent Theys?

Door mijn opleiding en de jaren ervaring kan ik u bijstaan in het CAD-tekenwerk, dit voor gebouwen als ook voor wegen en andere burgerlijke bouwwerken. Als graduaat bouwkunde of architect- assistent (of in de huidige terminologie als professionele bachelor bouw) heb ik een grondig inzicht verworven in de constructie van gebouwen, wegen en kunstwerken, dankzij mijn opgedane kennis van materialen, funderingen en constructiemethoden.

Al op jonge leeftijd was Laurent Theys geïntrigeerd door bouwkundige werken. Op latere leeftijd volgde de logische keuze om een bouwkundige opleiding te volgen, inclusief CAD- cursussen. In 2001 rondde Laurent Theys zijn studies af en behaalde hij het diploma van graduaat bouwkunde (architect-assistent, of in de huidige terminologie: professionele bachelor bouw). Deze opleiding zorgde voor een gedegen inzicht in de constructie van gebouwen, wegen en kunstwerken.

Daarna ging hij meteen aan de slag als bouwkundig tekenaar bij een grootschalig studiebureau. Daar heeft Laurent Theys 15 jaar ervaring opgedaan in infrastructuurwerken en CAD- tekenwerk. Concreet heeft hij daarbij kennis vergaard van materialen, funderingen en verscheidene constructiemethodes.

Ondanks de uitdagende projecten in het studiebureau, miste Laurent Theys het omgaan met meer bouwkundige tekeningen op kleinere schaal (bvb. plannen voor woningbouwvergunningen).

In 2013 heeft Laurent Theys dan ook de stap gezet om een eigen tekenbureau in bijberoep op te starten. Sindsdien heeft hij reeds tal van succesvolle samenwerkingen achter de rug met architecten, landmeters, ingenieurs en aannemers.

Ze doen allen beroep op het nauwkeurige en precies uitgetekende CAD- tekenwerk dat Laurent Theys telkens opnieuw binnen de afgesproken termijnen aflevert.